Hilsen fra Anne-Berit

Kjære venner og kollegaer!


Norsk Suzukiforbund fikk ved siste årsmøte ny leder, Mona Anita Nesse.

Mona Anita er utdannet suzukilærer i Bergen, og har i mange år jobbet entusiastisk for Suzukimetoden i Sandnes.Denne sommeren har hun flyttet til Oslo, og vil fortsette sin undervisning der.Mona Anita er en flott person som vil overta ledervervet med entusiasme, innsikt og dyktighet.Jeg ønsker henne lykke til, og vil bistå henne med det hun måtte ønske og trenge.


Jeg takker nå for meg etter 21 år som leder. Det har vært en flott tid med gode kollegaer og styrer, og der jeg har lært så utrolig mye. Lederskiftet skjedde etter mitt ønske, og jeg er takknemlig for den tid jeg har hatt, og nå for at andre tar over.


Mye har skjedd i disse årene, mange lærere er utdannet og noen er kommet tilreisende, vi har fått mange medlemmer enten enkeltvis eller i grupper, og mange familier og barn har nytt godt av god undervisning.

Vi har fått 2 Teacher Trainers, Sigrun Landro Bekken og Harald Søderberg, og vi har Hilde Sponberg Hansen som nå har oppnådd status som Instructor. Vi gratulerer henne og ser frem til å få en TT også på cello!


Suzukimetoden er godt etablert i Norge, men det er likevel mange oppgaver å ta fatt på. Bl.a. trenger vi å inspirere Nord Norge til å få i gang undervisning, men det også vil komme en dag. Jeg tror det er viktig å ikke presse frem noe, men å fortsette det gode arbeidet dere gjør hver dag, til inspirasjon for andre.
Jeg ønsker Mona Anita, det nye styret og dere alle lykke til videre!Mange hilsener fra Anne-Berit