Suzuki Viva – Bergen Suzukiforening

‘Dirigent
Britta Skärby-Vindenes
Kalfarvn. 118 E
5018 Bergen

Tlf: 917 27 478

Styreleder er Marry Kristin Grahl-Madsen

marrkris@online.no
tlf: 911 28 137

SUZUKI VIVA BERGEN

Suzuki Viva startet opp i 2003 under ledelse av Britta Skärby-Vindenes. Målgruppen er barn og ungdom i alderen 8-15 år som spiller fiolin og er spesielt interessert i musikk. I Suzuki Viva legger vi vekt på å ha et inkluderende miljø der hver enkelt skal føle trygghet og tilhørighet. Foreningen har tilbudt gruppespill, solospill med pianist og seminarer. Tilbudet har vært et supplement til grunntilbudet i Bergen Kulturskole.

Suzuki Viva har gjennom årene representert Bergen Kulturskole ved flere anledninger. Vi har samarbeidet med bl.a. andre grupper i Bergen Kulturskole, Bergen Barokk og Suzuki-teachertrainer Koen Rens. Andre gjester har vært Eva Bogren, Øyvind Bjorå, Jan Matthiesen og Berit Værnes.

Suzuki Viva har også knyttet til seg et internasjonalt musikkmiljø bl.a. gjennom å representere Norge på Suzuki World Convention i Torino i 2006, samt å gjennomføre seminarer med internasjonale tungvektere innen Suzukipedagogikk.

I september 2013 feiret Suzuki Viva sitt 10 års jubileum med stor festforestilling på Fana Kulturhus i Bergen. På konserten medvirket bl.a. Sonoko Miriam Velde og Hanna Thiessen, begge tidligere elever av Britta Skärby-Vindenes og medlemmer i Suzuki Viva.