Sommerkurs 2021

Sommerkurset er tilpasset elever i alle aldre og på alle nivåer som undervises etter Suzukimetodikk, men kurset er åpent for alle elever og lærere som bruker Suzuki- bøkene i undervisning. Kjernen i Suzuki-kurs er gruppeundervisning, der repertoaret fra Suzuki-bøkene er et grunnleggende utgangspunkt for tekniske ferdigheter. Stykkene spilles utenat og deltagerne deles inn i grupper etter nivå. Vi har dyktige, erfarne og dedikerte lærere fra inn- og utland og akkompagnatører med lang erfaring!

I løpet av kurset vil det bli holdt daglige huskonserter, orkesterkonsert og avslutningskonsert. Det vil også bli holdt kveldssamlinger med blant annet bowling, folkemusikkspill og foredrag. Lørdag kveld blir det grilling og quiz-løype ute, med værforbehold. Spøkelsestur på loftet for de som våger…..

Kurset starter lørdag 19. juni kl 14. Lunsj før oppstart for deltagere som begynner på lørdag er ikke inkludert i kurspakken, men kan bestilles/betales direkte til hotellet. Viderekommne elever (Suzuki-bok 4 eller høyere) har tilbud om kursoppstart fredag 18. juni kl 18. Kursavgiften er tilsvarende, men med kostnad for et døgnopphold som inkluderer full pensjon. Programmet for kursdagene blir gruppespill, orkester og konserter, direksjon samt masterclass og kammermusikk for de eldste.

Norsk Suzukiforbund arrangerer sommerkurs på Geilo for sjuende gang, i år på Dr. Holms hotell med fine rom, masse deilig mat, fristende basseng og boblebad, bowling, hyggelige kveldsaktiviteter og -foredrag. Hotellet ligger kun få minutters gange fra Geilo togstasjon.

Sommerkurset er hyggelig for hele familien, og mange familier vender derfor tilbake år etter år. Foruten at kurset er en musikalsk vitamin-innsprøytning for barna/ungdommene er det også en fin anledning for erfaringsutveksling og å stifte nye vennskap for hele familien. Alle kursdeltagere under 16 år må være ledsaget av forelder eller annen ansvarlig voksen.

Påmeldingsskjemaet
Frist for påmelding: 15. mars

Suzukirepertoar som skal spilles på kurset. Orkesternoter mottas senere.

Priser
Betalingsfrist: 1. mai for å få kurs til redusert pris.

Stipend:
UNOF forvalter stipendordningen Orkester for alle

Pedagoger og akkompagnatører
Det er anledning til å kjøpe individuell undervisning hos enkelte lærere. Kapasiteten kan variere, og individuelle timer avtales og betales lærer på kurset.

Norsk Musikkforlag og Hornaas musikk vil ha stands under kurset.

Dr Holms hotell
Hotellet har mange fasiliteter som lekerom, basseng og bowling.
Foreldre/ikke-spillende søsken som ikke bor på Dr. Holms er velkommen til å spise på hotellet. De bestiller og betaler for måltider direkte.

Kontakt e-post:
nsf.sommerkurs@gmail.com

Kontakt musikalsk:
Elizabeth Storm

Kontakt praktisk:
Mette Mesna