Suzukifiolinistene

Dirigent
Anne-Berit Halvorsen
Arnebråtvn. 38 B
0771 Oslo
Telefon
Privat: 22 49 48 74, Mobil: 911 43 869

 

Gruppen består av 30 barn i alderen 3 – 15 år og begynte å spille allerede som 3-4 åringer etter Suzukimetoden.

Gruppen spiller rundt 30 konserter pr år fordelt på store og små oppgaver.

Suzukifiolinistene har hatt gleden av å samarbeide med artister som Brass Bros., Eli Rygg og andre fra Barne-TV, Wolfgang Plagge m.fl. Gruppen har vært profilert i aviser, radio, TV og tidsskrifter. De har i mange år hatt et nært samarbeide med Arve Tellefsen og har bl.a. spilt i forbindelse med Oslo Kammermusikkfestival i en årrekke. Suzukifiolinistene har spilt ved flere statsbesøk og for Kongefamilien ved mange og ulike anledninger, bl.a. var de invitert til slottet julen 99.

Suzukifiolinistene har siden 2001 samarbeidet med Red Cap Kindergaten i Kina som en del av et utvekslingsprosjekt delvis støttet av Utenriksdepartementet.

Suzukifiolinistene har vært profilert i aviser, Radio,TV og tidsskrifter.

Gruppen har siden starten i 1988 vært ledet av Anne- Berit Halvorsen.

Suzukifiolinistene har egen hjemmeside! Den finner du her
UT PÅ TURNE I EUROPA

I årets høstferie besøkte Suzukifiolinistene v/Anne- Berit Halvorsen det irske suzukimiljøet i Cork med Trudy Byron Fahy i spissen. Vi hadde en konsert i School of Music sammen med irske suzukigrupper, vi spilte for Irlands Suzukiforbunds årsmøte, og vi spilte i den fantastiske kirken Fin Barrre’s Cathedral.
Vi hadde sightseeing, med Go cart, besøk i muséer, gamle hager og borger, hesteridning og ikke minst koste oss på hotell med svømmebasseng. Alt fantastisk tilrettelagt av reisekomitéen.

Vi ble utrolig varmt mottatt av våre kollegaer og medmusikere, og håper å se irene igjen, enten i Irland, eller å kunne ta i mot gjester i Oslo.

Se programmet for konserten vi har sammen med irske Suzukielever  i School of Music i Cork Irland.

Hilsen Anne-Berit

 

Hver vår i mange år har Suzukifiolinistene holdt kurs på Klækken hotel på Ringerike.  Bilder fra Suzukifiolinistenes kurs på Klækken våren 2015 finner du her

 

 

 

 

Image Gallery

Suzukifiolinister
SZ i trappen på konserthuset
Orkester ABH
2 Suzukifiolinister i Irland
En strålende dirigent
Konsert med våre irske venner
Vi tar vare på hverandre når vi er på tur
Gocart og fart