2. brev fra Geilo 2021

Hei alle sammen!                                                                                     

Nå nærmer det seg sommerkurs på Geilo!

Vi har 130 påmeldte deltagere i år, mer enn noensinne, og vi har derfor bestemt å ha 2 avslutningskonserter på tirsdag 22.06 slik at det ikke skal bli så trangt i kirken med hensyn til smittevern.

Den første konserten blir kl 13 på hotellet i Gullvåg salen.

Den blir for de yngste pluss alle de som spiller i Aspirantorkesteret (orkester 1). Program blir ECE, et utdrag fra Suzukirepertoaret og ekstra stykker som barna har spilt i løpet av kurset. Orkester 1 skal også spille sine stykker. Denne konserten varer ca. 45 min (ferdig senest kl 14).

Ulempen med dette er at de yngste ikke får spille med de eldste.  Fordelen blir at de kan få spille flere stykker!

Den andre konserten finner sted kl 15.30 i Geilo Kulturkyrkje.  Denne resten av deltagerne. (De som har spilt i Ork 2 og 3). Da blir det også et utdrag av stykkene som deltagere har øvd på i løpet av kurset.  Det blir stemming av instrumenter fra kl 15.00. Konserten i kirken vil vare ca. 1 time (Ferdig ca. 16.30).

Flere familier har barn som spiller på begge konserter. Det blir rikelig med tid til å dra ned til kirken før den andre konserten begynner kl 15.30. Dere som har yngre barn er selvsagt velkommen til å høre på de «store». De store kan også gjerne komme for å høre på de yngste!

Det blir 3 orkester grupper (Ork 1, 2 og 3). 

Hvis det er noen som ikke er sikker på hvilket orkester deres barn spiller i (og hvilken stemme), ta gjerne kontakt.

Stemmer og øvevideoer har blitt sendt på mail, og finnes også på NSFs hjemmeside norsuzuki.no, https://norsuzuki.no/orkesterreportoar-2021. Trenger du tilgang til videoer og noter og har glemt passordet må du ta kontakt.

Anne Cathrine Vonäsch Tvinnereim skal lede Orkester 1 (også kalt Aspirant Orkester).  

De skal spille Rythm’n’Blues, Alpine Waltz, Prelude, og William Tell.

Orkester 2 (Suzisiku Orkester) er ledet av Magnar Heimdal og Vegar Vårdal.

De skal spille Ponyo og Suzisku. Øvelser er fra og med lørdag ettermiddag. 

En del av Orkester 2 (2B eller «Tweeny Orkester») har fått 2 ekstra stykker, Friend og Moon. Tweeny er for de som er i bok 4+ (ikke er ungdommer enda), og skal begynne øvelsene fredag kveld og lørdag formiddag.

Orkester 3 (også kaldt Ungdomsorkester) er for viderekommende i alder 13 + og er ledet av Dag Rønnekleiv. De skal spille Bohemian Rhapsody, The Red Shawl og Mozart Adagio.  Orkester 3 er også med i «Mestermøte»- gruppen ledet av Vegar Vårdal, der noen av deltagerne spiller en solostemme sammen med Vegar, og resten lærer en kompestemme.

Hele pianogruppen skal ha en gruppebasert konsert mandag kl 12 i Gullvåg med eget repertoar.

Det blir konsert i Kulturkirken på mandag kl 17.00 for Orkester 2 og 3, og Mestermøte gruppen.

Med vennlig hilsen,

Pedagogisk sommerkurskomité Elizabeth Storm, Anna Helgadottir, Sharon Lai og Vegar Vårdal