Kalender

jun
22
lør
Sommerkurs @ Dr Holms hotell, Geilo
jun 22-jun 25 heldags

Sommerkurset er tilpasset elever i alle aldre og på alle nivåer som undervises etter Suzukimetodikk, men kurset er åpent for alle elever og lærere som bruker Suzuki-bøkene i undervisning. Kjernen i Suzuki-kurs er gruppeundervisning, der repertoaret fra Suzukibøkene er et grunnleggende utgangspunkt for tekniske ferdigheter. Stykkene spilles utenat og deltagerne deles inn i grupper etter nivå. Vi har dedikerte lærere fra inn- og utland og akkompagnatører med lang erfaring!

Kurset starter lørdag 22. juni kl 14. lunsj før oppstart er ikke inkludert i kurspakken, men kan bestilles/betales direkte til hotellet. Viderekommende elever har tilbud om kursoppstart fredag 21. juni kl 18. Kursavgiften er tilsvarende, men med kostnad for et døgnopphold som inkluderer full pensjon. Programmet for kursdagene blir gruppespill, orkester og konserter, samt masterclass og kammermusikk for de eldste.

I løpet av kurset vil det bli holdt daglige konserter, orkesterkonsert og avslutningskonsert. Det vil også bli holdt kveldssamlinger med blant annet folkemusikkspill og foredrag.  Lørdag kveld blir det grilling og quiz-løype ute, med værforbehold.

Spøkelsestur på loftet for de som våger…..

Norsk Suzukiforbund arrangerer sommerkurs på Geilo for sjette gang, i år på Dr. Holms hotell. Hotellet ligger kun få minutter gange fra Geilo togstasjon. Bardøla hotell er under oppussing, og vi har besøkt mange, og vurdert enda flere, hotell og folkehøyskoler i vid radius for å finne et alternativ med tilstrekkelig antall øvingsrom.

Sommerkurset er hyggelige for hele familien og mange familier vender derfor tilbake år etter år. Foruten at kurset er en musikalsk vitamin-innsprøytning for barna/ungdommene er det også en fin anledning for erfaringsutveksling og å stifte nye vennskap for hele familien. Alle kursdeltagere under 16 år må være ledsaget av forelder eller annen ansvarlig voksen.

 

Påmeldingsskjema Påmelding så lenge det er plass.

Suzukirepertoar som skal spilles på kurset. Orkesternoter mottas senere. 

Priser Betalingsfrist: 1. mai

Stipend:

Orkester for alle

Pedagoger og akkompagnatører

Det er anledning til å kjøpe individuell undervisning hos enkelte lærere. Kapasiteten kan variere, og individuelle timer avtales og betales lærer på kurset.

Norsk Musikkforlag og Hornaas musikk vil ha stands under kurset.

 

Dr Holms hotell

Hotellet har mange fasiliteter som lekerom, basseng og bowling.

Foreldre/ikke-spillende søsken som ikke bor på Dr. Holms, men som ønsker å spise på hotellet, bestiller og betaler for måltider direkte.

Kontakt e-post:

nsf.sommerkurs@gmail.com

Kontakt musikalsk:

Anne-Berit Halvorsen

Kontakt praktisk:

Mette Mesna

jul
31
ons
Suzuki Brass teacher training i Stockholm @ Stockholm, Sverige
jul 31 2019@08:00-feb 17 2020@13:42
apr
24
fre
Cancelled: European Suzuki Teachers Convention DENMARK @ Århus, Denmark
apr 24@16:00-apr 26@16:00